Envestio platformos veikla
- honestFIRE
- Pažengęs Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 47
- Gavo patiktukų: 16
Envestio platformos veikla
Panašu, kad ir Envestio lūžta. Kas nors užsirovėte?

Bondora 688%, FinBee 18%%, FinBee.cz 0%, Omaraha, 12.9%, EvoEstate 11.41%, Reinvest24 13.2%
-
- Pradedantis Mustachian
- Gavo patiktukų: 6
Galima nauja tema kurt manau kaip "nulužusiose" platformose sekasi pinigų gražinimai. panika jau nebloga pasiekta su tais lūžimais jei žmonės pradės pinigus traukt laukt tai net legit mažesnės platformos links.
Nors Envestio ir Kuetzal panašu kad tiesiog eilinis scam buvo kurie pirmieji išsisėmė.
- T. J.
- Pradedantis Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 14
- Gavo patiktukų: 12
Tautvydas Marčiulaitis dalinosi šituo straipsniu savo FB, tai numetu ir aš čia: https://kristapsmors.substack.com/p/are ... -investors
Pora citatų:
"If you did not lose money in Keutzal and Envestio, you can consider yourself being a better investor than any of the 16 P2P bloggers reviewed" - YAY!
"Not losing money is more important than getting higher interest" - šitą labai dažnai daug kas pamiršta :)
Pora citatų:
"If you did not lose money in Keutzal and Envestio, you can consider yourself being a better investor than any of the 16 P2P bloggers reviewed" - YAY!
"Not losing money is more important than getting higher interest" - šitą labai dažnai daug kas pamiršta :)
-
- Pradedantis Mustachian
- Gavo patiktukų: 6
blogeriai iš refferal linkų gyvena nusišikt jiems ant tos platformos legalumo. Svarbu uždirbti už referal ir kokį reklaminį straipsnį parašyti.
Paskui kai jau platforma užsilenkia ir scam išlenda galima paverkti: "Dabar jau daug kas pasikeitė ir šiai dienai jau nerekomenduočiau. Aš pats pinigus praradau /:" baigiasi tie interneto altruistiniai laikai kai kažkas buvo už ačiū daroma. jei kažkas kažkur daro tai vienur ar kitur turės asmeninę naudą.
O affiliate man pati šlykščiausia reklamos forma kokia tik begali būti, bet šiais interneto žioplių laikais labai gerai veikia.
Paskui kai jau platforma užsilenkia ir scam išlenda galima paverkti: "Dabar jau daug kas pasikeitė ir šiai dienai jau nerekomenduočiau. Aš pats pinigus praradau /:" baigiasi tie interneto altruistiniai laikai kai kažkas buvo už ačiū daroma. jei kažkas kažkur daro tai vienur ar kitur turės asmeninę naudą.
O affiliate man pati šlykščiausia reklamos forma kokia tik begali būti, bet šiais interneto žioplių laikais labai gerai veikia.
T. J. rašė: ↑Ket Sau 23, 2020 6:49 pmTautvydas Marčiulaitis dalinosi šituo straipsniu savo FB, tai numetu ir aš čia: https://kristapsmors.substack.com/p/are ... -investors
Pora citatų:
- Mr. BM.
- Patyręs Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 28
- Gavo patiktukų: 80
Dėl to svarbu atsirinkti ką skaitai. Affiliate dažnu atveju yra verslas, kuriam nušik** ant vartotojų. Bet yra blogerių, kurie atsakingai atsirenka ką reklamuoti, ko ne.yo1o rašė: ↑Pen Sau 24, 2020 6:54 amblogeriai iš refferal linkų gyvena nusišikt jiems ant tos platformos legalumo. Svarbu uždirbti už referal ir kokį reklaminį straipsnį parašyti.
T. J. rašė: ↑Ket Sau 23, 2020 6:49 pmTautvydas Marčiulaitis dalinosi šituo straipsniu savo FB, tai numetu ir aš čia: https://kristapsmors.substack.com/p/are ... -investors
Pora citatų:
Pvz. mano atveju, susidėjęs visų platformų affiliate nuorodas ir parašęs keletą straipsnių galėčiau susirinkti ~1000mėn. Bet užtat labai neilgai, nes greitai neliktų reputacijos. Dėl to turiu gal tik kokį 150€/mėn. Iš PK, finbee ir Mintos. Bet žmonės jaučia ir bent skaito.
Naujausias straipsnis Balticmustache tinklaraštyje: BALTICMUSTACHE INVESTICIJŲ PORTFELIS. 2021 APŽVALGA.
- honestFIRE
- Pažengęs Mustachian
Now I think that a small team and small office indicates a risk: I think it is more difficult to uphold a scam when the team is very large.T. J. rašė: ↑Ket Sau 23, 2020 6:49 pmTautvydas Marčiulaitis dalinosi šituo straipsniu savo FB, tai numetu ir aš čia: https://kristapsmors.substack.com/p/are ... -investors
Pora citatų:
Įdomus mąstymas. Dauguma platformų yra start-up'ai, tad normalu, kad 5 - 20 žmonių gali suvaldyti visus projektus. Kinijos degyklų metu neabejoju, kad buvo ir daug darbuotojų turinčių scamų. :)

Bondora 688%, FinBee 18%%, FinBee.cz 0%, Omaraha, 12.9%, EvoEstate 11.41%, Reinvest24 13.2%
-
- Pradedantis Mustachian
Man tai labiau įdomu, kodėl šitas žmogus šiuo konkrečiu metu toks aktyvus pasidarė. Vir metų iš jo buvo absoliuty tylą, o dabar beveik kas keletas dienų po naują straipsnį. Įdomu kur jis buvo šių platformų kūrimosi pradžioje...
- honestFIRE
- Pažengęs Mustachian
Po fakto visada lengviausia komentuoti. :)rimvydukas rašė: ↑Pen Sau 24, 2020 10:47 amMan tai labiau įdomu, kodėl šitas žmogus šiuo konkrečiu metu toks aktyvus pasidarė. Vir metų iš jo buvo absoliuty tylą, o dabar beveik kas keletas dienų po naują straipsnį. Įdomu kur jis buvo šių platformų kūrimosi pradžioje...