Sveiki,
Kokios jūsų patirtys su Baltic Horizon fondu?
Esu nusiprkęs beveik pike, po 1,17 vidutiniškai, įdėjau 1200 eur iš viso. Morališkai buvau nusiteikęs, kad jei nepaeis, tai bala nematė, suma ne kosminė... Bet tubūt jau "kašką daryti" su tuo pusgyviu fondu reikia...
Parduočiau su nuostoliu, kad padengčiau kitą pelną prieš mokesčius - bet nieko kito nepardavinėju, nėra to pelno šiais metais.
Laikyti ir kažko dar laukti?
Ar suvalgyti tą varlę, parduoti ir pasiimti tuos likusius 400 eur. Ir mesti juos į VWCE?
Ar turite Baltic Horizon pas save? Dėkui už jūsų mintis iš anksto.
Baltic Horizon fondas
- Stoic
- Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 130
- Gavo patiktukų: 8
Ko gero, šitą klausimą turėjot sau užduoti dar prieš perkant. Aš tai sakyčiau tegul stovi per amžių amžius. Bent pats taip su nepavykusiom investicijom esu padaręs.dbe rašė: ↑Tre Rgs 06, 2023 6:42 pmSveiki,
Kokios jūsų patirtys su Baltic Horizon fondu?
Esu nusiprkęs beveik pike, po 1,17 vidutiniškai, įdėjau 1200 eur iš viso. Morališkai buvau nusiteikęs, kad jei nepaeis, tai bala nematė, suma ne kosminė... Bet tubūt jau "kašką daryti" su tuo pusgyviu fondu reikia...
Parduočiau su nuostoliu, kad padengčiau kitą pelną prieš mokesčius - bet nieko kito nepardavinėju, nėra to pelno šiais metais.
Laikyti ir kažko dar laukti?
Ar suvalgyti tą varlę, parduoti ir pasiimti tuos likusius 400 eur. Ir mesti juos į VWCE?
Ar turite Baltic Horizon pas save? Dėkui už jūsų mintis iš anksto.
Mano blog'as - stoic.lt
Naujausias įrašas: http://stoic.lt/2022-m-i-ketvircio-inve ... -apzvalga/
Naujausias įrašas: http://stoic.lt/2022-m-i-ketvircio-inve ... -apzvalga/
- Gerietis
- Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 113
- Gavo patiktukų: 33
Buy high, sell low. Šiuo metu visas REIT sektorius yra dugne. Pats nesu investavęs į BH, bet iš šono žiūrint vis tiek tikėčiausi kažkokio atšokimo. Siūlyčiau permesti akimis letaspelnas šių metų įrašus apie Baltic Horizon, pamenu buvo įžvalgų apie jų situaciją.
Rule No. 1: Never lose money.
Rule No. 2: Never forget rule No. 1.
Rule No. 2: Never forget rule No. 1.
-
- Pradedantis Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 15
- Gavo patiktukų: 13
Nemazai pirkau. Pagrinde del cash flow ir kaip alternatyva buto nuomai pirkima. Siuo metu -60% imant grynai ideta suma ir ko verta siuo metu. Darau kaip Stoic minejo - laikysiu ilgai. Tikiuosi dividendai sugris ir bent prades kazkiek cash flow nesti.