Kredito unijos žaliems
-
- Užkietėjęs Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 141
- Gavo patiktukų: 206
Seniai matyta situaucija - bankai daugiau siūlo nei unijos. Kažkaip įtariu, čia tokie manevrai daromi tam, kad bankai urėtų papildomų argumentų išvengti solidarumo mokesčio, nes buvo iš politikų tokių kalbų, kad bankai nesidalina "netikėtu" pelnu nekeldami palūkanų, tai įvesim solidarumo mokestį.
-
- Pradedantis Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 13
- Gavo patiktukų: 5
Klausimas.
Jeigu aš per keletą mėnesiu ištuštinu savo kaupiamajį indelį iki 0 ar man palūkanas anuliuoja?
Kažkaip neužfiksavau. Perkelinėjau pinigus į indelį su didesnėmis palūkanomis nenutraukdamas sutarties, tačiau galiausiai išsiimant paskutinius pinigus indelis tiesiog dingo - nebuvo taip, kad tiesiog rašytų sumą 0 ir kažkaip neužfiksavau palūkanų ar dingo kartu su jomis ar aš persikėliau palūkanas į naują indelį...
Jeigu aš per keletą mėnesiu ištuštinu savo kaupiamajį indelį iki 0 ar man palūkanas anuliuoja?
Kažkaip neužfiksavau. Perkelinėjau pinigus į indelį su didesnėmis palūkanomis nenutraukdamas sutarties, tačiau galiausiai išsiimant paskutinius pinigus indelis tiesiog dingo - nebuvo taip, kad tiesiog rašytų sumą 0 ir kažkaip neužfiksavau palūkanų ar dingo kartu su jomis ar aš persikėliau palūkanas į naują indelį...
- Gerietis
- Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 113
- Gavo patiktukų: 33
Kiek žinau, tai sukauptos, bet neišmokėtos palūkanos dingsta nutraukus sutartį. Jeigu tuo momentu dar turėjai neišmokėtų palūkanų - jos dingo.Kraske rašė: ↑Ant Bir 06, 2023 11:19 amKlausimas.
Rule No. 1: Never lose money.
Rule No. 2: Never forget rule No. 1.
Rule No. 2: Never forget rule No. 1.
-
- Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 49
- Gavo patiktukų: 22
Užėjus į I-uniją gali pasirinkti sąskaitų išrašus ir tada bendram sąskaitų sąraše rodys ir uždarytų indėlių sąskaitas, jei jų yra. Tai per išrašus gali pasitikrinti, kur kokie išmokėjimai buvo ir pan. Jei nutrauki sutartį anksčiau laiko, tada išraše bus papildoma suma kaip išlaidos už jau išmokėtas palūkanas ir likučio išmokėjimas.Kraske rašė: ↑Ant Bir 06, 2023 11:19 amKlausimas.
-
- Pradedantis Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 13
- Gavo patiktukų: 5
Tai jeigu gerai suprantu:
Priskaičiuotos palūkanos - tai dar neišmokėtos palūkanos, kurios bus nuimtos jeigu sutartis nutraukta?
Kapitalizuota per visą laikotarpį - jau išmokėtos palūkanos?
Priskaičiuotos palūkanos - tai dar neišmokėtos palūkanos, kurios bus nuimtos jeigu sutartis nutraukta?
Kapitalizuota per visą laikotarpį - jau išmokėtos palūkanos?