Svarstai pirkti ar nuomotis? Ar verta investuoti į NT? Diskutuojame temomis, kurios susijusios su NT pirkimu, nuoma ir pardavimu.
-
dalius
- Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 4
- Gavo patiktukų: 15
Standartinė
dalius » Ket Rgp 04, 2022 7:06 am
laurizas rašė: ↑Tre Rgp 03, 2022 9:30 am
Pirma, faktas, kad įmonė moka didivendus, mažai ką pasako apie jos perspektyvas ateityje. Antra, dividendai bet kada gali būti sumažinti. Trečia, dividendai iškart apmokestinami GPM.
Pirmi du galioja bet kokioms investicijoms i popierius. Prieš pirkdamas pasižūri ar dividentai tvarūs ir ar kontora neužsileks.Tuo metu kai investavau, mano vienas is būtinų kriterijų buvo ne mažesni nei 2% divai.
Šiuo atveju BH prieš pademiją atrodė visai normaliai.
Dėl GPM - taip. susimoki. Ir dividendam nera lengvatos kiap popieriu pardavimui. Čia truputiprarandi. Bet kita vertus, jei reikalingas daugiau/mažiau stabilus pinigų srautas - dividentai (mano nuomone) geresne alternatyva nei aktyviai pardavineti portfeli.
-
laurizas
- Užkietėjęs Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 119
- Gavo patiktukų: 182
Standartinė
laurizas » Ket Rgp 04, 2022 11:31 am
dalius rašė: ↑Ket Rgp 04, 2022 7:06 am
jei reikalingas daugiau/mažiau stabilus pinigų srautas - dividentai (mano nuomone) geresne alternatyva nei aktyviai pardavineti portfeli.
Tačiau šis patogumas gali kartais labai brangiai kainuoti

- Dividends.png (25.4 KiB) Peržiūrėta 256 karus(ų)
-
Artur
- Mustachian
- Išsiųsta patiktukų: 15
- Gavo patiktukų: 31
Standartinė
Artur » Ant Rgp 09, 2022 11:28 pm
Sveiki,
Luminore pasirodo Baltic Horizon tapo sudėtinga finansine priemone ir jos pirkti nebegaliu, tik parduoti.
Kaip situacija kituose bankuose, ar yra kas perka ?
"Rule No. 1 is never lose money. Rule No. 2 is never forget Rule No. 1." - Warren Buffett.